VitaJuwel ViA drinkfles The Queen

Artikel 17 van 22
€ 169,00 (inclusief btw)

Obsediaan - Granaat - Topaas - 24K bladgoud - Bergkristal

THE QUEEN.

In elke vrouw schuilt een echte koningin.

Blauw bloed stroomt door haar aderen. Ze zou zich elke dag als een koningin mogen voelen: eerbiedwaardig, majestueus en trots, met een onzichtbare kroon op haar hoofd omhoog gehouden.

De unieke speciale editie van VitaJuwel. DE KONINGIN ligt als een scepter in haar hand, terwijl ze het weergaloze water van binnenuit laat schijnen.

Nooit eerder hebben we een ViA gemaakt met zo'n waardevolle inhoud: 24-karaats puur bladgoud, krachtige obsidiaan, sensuele granaat en onschatbare koninklijke topaas gecombineerd met goudkleurige deksels. Dit indrukwekkende mengsel zorgt niet alleen voor hemels goed water, het wekt ook echt majestueuze gevoelens in ons op.

Samen met zijn partnermix THE KING is deze fles een uniek geschenk voor iedereen die waarde hecht aan koninklijk watergenot en zijn leven wil verrijken met meer zelfvertrouwen, vertrouwen, koninklijke waardigheid en vooruitziendheid.

 

 

VitaJuwel edelsteenwater voor gezond, zuiver en vitaal water.                      Copyright © 2022 Edelstenenwater.nl

© 2009 - 2024 VitaJuwel Edelsteenwater, de ENIGE ECHTE VitaJuwel webwinkel voor alle VitaJuwel producten. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel